Lauantaikävely sai yllättävän käänteen – rannalla kymmeniä pusseja kokaiinia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Walesissa asuvan miehen arkinen kävelytuokio rannalla sai lauantaiaamuna odottamattoman käänteen. Hän löysi hietikolta useita pusseja, jotka sisälsivät kokaiinia.

Anonyyminä pysyttelevä mies teki yllättävän löydön Aberystwythin läheisyydessä sijaitsevalla Tan-y-Bwlchin rannalla. Hietikolla lojui noin 30 mustaa pussia, jotka oli kiinnitetty toisiinsa köysillä. Pusseihin oli kiinnitetty myös tyhjiä kannuja, joiden tarkoituksena oli todennäköisesti pitää ne pinnalla vedessä.

Mies kertoi WalesOnline-lehden mukaan nähneensä, kuinka paikalle hälytetty poliisi avasi yhden pussin. Sisältä oli paljastunut valkoista jauhetta. Poliisi on BBC:n mukaan sittemmin tiedottanut rannalta löytyneen merkittävä määrä kokaiiniksi uskottua ainetta.

– Selvitämme parhaillaan, kuinka niin suuri määrä laitonta huumetta huuhtoutui Walesin rannikolle taannoisten myrskyjen seurauksena. Huumeiden tarkkaa määrää selvitetään parhaillaan, eikä ketään ole toistaiseksi pidätetty tapaukseen liityen, poliisi tiedotti.