Muistatko vielä American Pie -komediat? Uusi elokuva työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1999 ilmestynyt American Pie nousi valtavaksi maailmanlaajuiseksi hitiksi ja sai liudan jatko-osia. Nyt tuotantoyhtiö Universal 1440 Entertainment suunnittelee uutta American Pie -elokuvaa vuosien tauon jälkeen.

Uuden American Pien käsikirjoittajaksi on palkattu Insecure-sarjassa näytellyt ja Definition Please -elokuvan ohjannut Sujata Day. Tulevaa elokuvaa kuvaillaan The Hollywood Reporterin mukaan tuoreeksi näkemykseksi alkuperäisestä elokuvasta. Toistaiseksi tiedossa ei ole, onko mukana alkuperäisiä American Pie -hahmoja.

American Pie sai kolme varsinaista jatko-osaa. Niistä viimeisin, American Pie: Luokkakokous, sai ensi-iltansa vuonna 2012. Lisäksi American Pie on saaneet vuosien varrella lukuisia suoraan DVD:lle tai suoratoistoon julkaistuja spinoff-elokuvia, joissa mukana oli suurimmaksi osaksi uusia hahmoja ja näyttelijöitä.