Kerttu Rissanen poseerasi porealtaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -sarjasta tunnetut Sami Uotila ja Kerttu Rissanen veivät taannoin seurustelunsa uudelle tasolle ja kihlautuivat lomallaan Berliinissä. He esittelivät sosiaalisessa mediassa kihlasormuksiaan

Taannoin Selviytyjät-ohjelmassakin nähty Kerttu on nyt poseerannut sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa porealtaassa biksut yllään. Näyttävän kuvan taustalla avautuu upea luontomaisema.

Huhut Salatut Elämät -tähtien suhteesta alkoivat vuonna 2018, ja seuraavana vuonna pari vahvisti seurustelevansa. Uotila näytteli sarjassa Aki Nikkistä ensin vuosina 1999-2002, ja palasi rooliin jälleen vuonna 2014. Uotila puolestaan näytteli sarjassa vuodesta 2014-2020, minkä jälkeen hänet on nähty muun muassa Selviytyjät Suomi -realitysarjassa.