Megan Foxin halkio ylitti kriittisen rajan – vilautus ei kaukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuumimmaksi naiseksi taannoin useasti rankattu Megan Fox ja hänen poikaystävänsä Machine Gun Kelly valmistelevat lehtiväitteiden mukaan parhaillaan tulevia häitään. Aika näyttää koska näyttävä julkkispari avioituu.

Nyt Megan on poseerannut upeassa asussa, jossa erityisen huomion varasti asun halkio, joka ulottui näyttävästi vyötärölle saakka. Vilautus ei ollut tässä asussa kovin kaukana, joten siinä ei kannata tehdä nopeita liikkeitä.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, kihlautuivat alkuvuodesta spirituaalisessa seremoniassa. He joivat muun muassa toistensa verta. Fox uskoo heidän olevan sielunkumppaneita ja ajautuneensa yhteen aiemmissa elämissä sekä kaikissa tulevissa myös.