Marika Fingerroos ei silmänruoassa säästele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Taannoin Fingerroos kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen ja sen näyttää kannattaneen.

Tällä kertaa kurvikas kohukaunotar nähdään poseeraamassa melko rohkeasti sosiaalisessa mediassa, jossa hän keikistelee alusvaatteisillaan sohvalla. Kuvansa yhteydessä Marika kysyy ovatko mummopöksyt vielä in.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.