Poliisi julkaisi kuvan: Tiedätkö kuka hän on? Liittyy välikohtaukseen Espoon Suvelassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii 24. syyskuuta tapahtunutta välikohtausta, jossa henkilöä yritettiin vahingoittaa teräaseella Espoon Suvelassa lauantai-iltana kello 21:00 maissa. Poliisi on julkaissut kuvan epäillystä.

– Espoon Suvelassa, Sokinsuontien Alepan läheisyydessä, tapahtui välikohtaus. Tapauksessa henkilöä yritettiin vahingoittaa teräaseella. Epäillyllä miehellä on tummat hiukset ja hän on 180-185 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan hoikkarakenteinen. Hänellä oli tekohetkellä yllään musta takki, siniset farkut, mustat lenkkarit ja musta olkalaukku, poliisi kuvailee.

Poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä. Havaintoja tapahtuneesta tai tietoja epäillystä pyydetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai vastaajaan puhelinnumerossa 0295 413 031.

Poliisi