Satu SIlvo joutui auto-onnettomuudessa – sateenvarjo pelasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastettu näyttelijä Satu Silvo kertoi joutuneensa auton töytäisemäksi lauantaina Tampereella. Paikka on naisen mukaan vaarallinen, koska siinä risteää ratikkakiskoja, autotie, pyöräilijöiden kaista sekä oma väylä jalankulkijoille. Yhtäkkiä auto ajoi hänen päälleen.

– Onni oli, että sateenvarjo esti luiden murskautumisen tai jalkapöydän tai polvien muljahduksen tai muun sellaisen, Silvo kirjoittaa Instagramiin.

– Valitettavasti sateenvarjo on nyt käyttökelvoton, mutta pystyin shokista huolimatta vetämään lauantaina kaksi esitystä – kiitos sateenvarjon, katsojaystävien ja kollegojen yhteistyöllä.

Silvon mukaan auton kuljettaja ei ollut kiinnostunut aiheuttamastaan vahingosta. Lisäksi Silvo antaa pyyhkeitä Tampereen katujen liikenteelle sekä epäselville opasteille, joita turistina paikkakunnalla olevat eivät välttämättä osaa tulkita kuten pitäisi.

– Kuskia ei kiinnostanut sattuiko minuun, eikä ”nistiä” joka puolusti naiskuskia. Olin itse shokissa ja pyytelin anteeksi, en vain ymmärtänyt mitä tapahtui? — Tampereella on vaarallista suojateillä, olen kuullut. Eikä ihme, kun katua katsoo pää alaspäin, eikä erota kuka mistäkin tulee oli kyseessä pyörä, bussi, auto vai ratikka! Aivan varmasti paikalliset osaa homman ulkoa, mutta me turistit kylässä…