Nyt se on varmaa! Frasier-hittisarja tekee paluun uusilla jaksoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frasier lukeutui Frendien ja Seinfeldin ohella tilannekomedian lajityyppiä 1990-luvulla uudistaneisiin sarjoihin. 11 tuotantokautta 1993-2004 saanut sarja on nyt tekemässä paluun 18 vuoden tauon jälkeen. Frasierin mahdollisista uusista jaksoista uutisoitiin jo viime vuonna, mutta nyt on saanut vahvistuksen. Deadline-sivuston mukaan uudet jaksot tullaan näkemään Yhdysvalloissa Paramount+-palvelussa. Uusia jaksoja tehdään alkuun kymmenen.

Frasierin paluun tarkkoja yksityiskohtia ei ole paljastettu, mutta jaksoissa tullaan seuraamaan Kelsey Grammerin esittämän Frasier Cranen edesottamuksia uudessa kaupungissa. Muut hahmot tulevat olemaan uusia, mutta vanhatkin suosikit saattavat vierailla uudessa sarjassa.

Radiopsykiatri Frasier Cranen ja hänen lähipiirinsä koomista arkea Seattlessa kuvannut Frasier sai alkunsa Cheers-komedisarjan spinoffina. Kelsey Grammerin ohella sarjaa tähdittivät David Hyde Pierce, Jane Leeves, John Mahohey ja Peri Gilpin. Frasier ja sen tähdet voittivat vuosien varrella yhteensä jopa 37 Emmy-palkintoa.