Kim Kardashian aloiti oman true crime -podcastin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

True crime eli todelliset rikostarinat ovat suurta huutoa niin podcasteissa, suoratoistossa ja televisiossa. Nyt asianajajaksikin parhaillaan opiskeleva yhdysvaltalainen realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on aloittanut oman rikosaiheisen podcastinsa.

Kim Kardashianin The System: The Case of Kevin Keith perehtyy kolmesta vuonna 1994 tapahtuneesta murhasta tuomitun Kevin Keithin tapaukseen. Keithin syyllisyydestä ei ollut fyysisestä todistusaineistoa, ja moni uskoo hänen olevan väärin tuomittu. Syytömyydestä on vakuuttunut muun muassa miehen veli, joka on pyrkinyt puhdistamaan tämän nimen vuosien ajan.

Kardashian kiinnostui Keithin tapauksesta vuonna 2019. The System: The Case of Kevin Keith -podcast on kuunneltavissa suoratoistopalvelu Spotifyssä, jonka kanssa tähti teki podcast-sopimuksen kaksi vuotta sitten.