Temptation Island Suomen parit julkaistiin – mukana tangokuningatar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkisarja Temptation Island Suomi alkaa jälleen uuden tuotantokauden jaksoilla 19. lokakuuta. Nyt uuden kauden pariskunnat on julkistettu. Mukana nähdään sekä Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu pari että myös tangokuningatar. Tuotantokausi kuvattiin tällä kertaa Espanjassa. Uudella kaudella nähdään vain yksi jakso viikossa.

Leenu, 26, ja Arttu, 28, Lahti6 vuotta yhdessä

Kuva: Nelonen Media, Lars Johnson

Leenun ja Artun suhteessa rakastetaan toista juuri sellaisena omana outoutenaan kuin toinen on. He ottavat elämän vastaan päivä kerrallaan jakaen yhteisen kodin ja työpaikan. Nämä baarimikot kohtasivat viihteellä, kun Arttu kirjoitti Leenulle viestin kuittiin.

Nyt suhteen vakiinnuttua Arttu etsii varmistusta Leenun pyyteettömään rakkauteen, eikä vielä vuosienkaan jälkeen ole päässyt epäilystä, että voiko Leenu oikeasti rakastaa hänen kaltaistaan ”hökälettä”? Leenu puolestaan on tyytyväinen, sillä Artussa on se jokin, joka kolahtaa. Leenu on tullut miesten kanssa juttuun aina, mutta rakastuminen on ainutkertaista.

Suhteen tasaannuttua Leenun arkijalka vipattaa nyt ihmisten ja elämysten pariin. Arttu puolestaan viihtyy kotona pelejä striimaten ja älyllisesti haastavien aktiviteettien parissa. Tempparitoiveissa olisi löytää yhteistä potkua elämään ja vahvistaa visiota tulevasta.

Nina, 33, ja Johan, 44, Koskenpää3 vuotta yhdessä

Kuva: Nelonen Media, Lars Johnson

Ninaa ei pidätellyt mikään, kun hän kirjoitti unelmien prinssilleen Maajussille Morsian -ohjelmaan. Kirje löysi tiensä suoraan Johanin sydämeen ja ohjelmaan osallistuminen jäi sikseen. Paria yhdistää omintakeinen huumori ja mentaliteetti.

Yrittäjäperheen tyttärenä Nina ei kuitenkaan ymmärrä, miten tässä näin kävi: lapsena hän kaipasi aikaa ja huomiota vanhemmiltaan ja nyt työnarkomaani puolisoltaan. Puutarha-alan tutkintoa opiskeleva Nina haaveilee harmonisesta rakkaudesta ja tiiviistä ydinperheestä, mutta Johan tuntuu olevan saavuttamattomissa työmaallaan.

Johan myöntää tilanteen haasteellisuuden, mutta yrityksen on pyörittävä.Nyt Nina on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja ilmoittanut pariskunnan todelliselle paratiisilomalle Temppareihin. Millaisia käänteitä elämä tuo tullessaan, kun pari viimein matkustaa yhteiselle lomalle erillisille viettelysten villoille?

Julia, 25, ja Semi, 23, Oulu4 vuotta yhdessä

Kuva: Nelonen Media, Lars Johnson

Nuoripari Semi ja Julia täydentävät toisiaan. Vaikka pientä nahistelua ja kilpailua suhteessa riittää, on pari löytänyt toisistaan arjen harmonian. Baarissa työskentelevä Julia toivoisi Semin nousevan sohvalta innostumaan elämästä yhdessä.

Semi taas on kyllästynyt työuraansa kaupan kassalla ja tarvitsisi aikaa omille ajatuksilleen. Pari on viittä vaille sinetöimässä yhteisen tulevaisuutensa asuntokaupoilla, mutta viimeinen kortti on vielä kääntämättä. Suhdetta varjostaa alkuaikojen vispilänkaupat, koston kierteet ja mykkäkoulut.

Yhteistä koiraa lenkitetään kimpassa, mutta kuka todellisuudessa taluttaa ja ketä? Matkan Temptation Islandille on määrä mitata parin yhteinen luottamus ja vahvistaa heidän itsetuntoaan yksilöinä.

Pirita, 37, ja Mika, 33, Seinäjoki3 vuotta yhdessä

Kuva: Nelonen Media, Lars Johnson

Tangokuningatar Pirita luki tangofinaalin jälkeen lehdestä tavanneensa elämänsä miehen, vaikka Tinderissä tavattu Mika oli seuraamassa finaalia ”kaverina”. Aktiivinen elämä esiintymislavoilla ja arkitöissä saa vastarakastuneiden suhteen toisinaan koetukselle.

Kirvesmies Mika kiertelee mukana Piritan keikkareissuilla ja kiireen keskellä hän remontoi yhteistä kotia. Romantiikka näkyy suhteessa pienin arkiteoin ja karkkiostoksin, mutta yhteistä läsnä olevaa aikaa toiselle on vaikea saavuttaa. Elämää syvällisesti pohtiva Pirita rakastaisi keskusteluja saunan lauteilla, mutta Mika rentoutuisi mieluiten hiljaa nautiskellen.

Suhdetta varjostaa myös kolmas osapuoli, joka tekee yhteisestä ajasta entistäkin haasteellisempaa: puhelin. Pari lähtee Temppareihin syventämään yhteyttään ja kihlaustaan. Aikaa on vietetty erossa töiden puolesta ennenkin, mutta tulevaisuudessa he toivoisivat sydämiä ja hymiöitä koskettavampaa kommunikointia.