Stam1na järjestää huutokaupan – huippunäyttävä basso tekee hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdellä Stam1na-fanilla on ainutkertainen mahdollisuus hankkia itselleen yhtyeen kiertueelta tuttu, näyttävä bassokitara. Soitin myydään yhtyeen yhdessö leppeenrantalainen Panimoyhtiö Tujun kanssa järjestämässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

Huutokaupassa myydään Mosh & Go -basso, jota Stam1nan Kai-Pekka Kangasmäki soitti yhtyeen kesän 2022 kiertueella. Yhteistyössä huutokaupassa on soitinliike Musamaailma, jonka lahjoittaman ESP:n B-204SM/STBLKS -basson Panimoyhtiö Tuju tuunasi.

– Tässä bassossa on mainio soittotatsi ja pehmeä soundi, joka hivelee sielua kuin suihkuttomat kultakutrit konsanaan, soitinta kuvaillaan.

Huutokaupasta saadut varat luovutetaan lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvataloille. Ne tarjoavat muun muassa tilapäismajoitusta, keskusteluapua ja tukea itsenäistymiseen nuorille. 12. lokakuuta 2022 kello 21 päättyvään huutokauppaan pääset tästä linkistä.