Jen Selterin kurvit haastoivat upean maiseman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa huippunäyttävä kaunotar on esitellyt maailmankuuluja pakaroitaan todella upeissa maisemissa, jossa uima-altaan taustalla näkyy jylhä vuoristo. Siitä huolimatta hänen vartalonsa kurvit taitavat monen mielestä viedä voiton luonnon ihmeiltä.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.