Jen Selter julkaisi erikoisen somevideon – asu hajosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takapuolestaan tunnettu newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Jen on kuvannut jälleen perinteisiä videoitaan kotonaan, ja teemana oli Halloween. Siksi Selter poseerasi kurpitsan kanssa ja teki kyykkyjä hyvin niukassa asussa. Lopulta asu napsahti auki kesken kyykkäämisen ja paljasti hänen alapäänsä. Moka päätyi lopulta sosiaaliseen mediaan saakka, sillä intiimit paikat pysyivät juuri ja juuri piilossa.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.