Kulisseissa kuohuu: Kathy Hilton haukkui Lisa Rinnan: ”Hollywoodin pahin kiusaaja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarja on osoittanut, että raha ja kuuluisuus ei automaattisesti tarkoita tasapainoista ja onnellista elämää. Draamaa rakastavat katsojat ovat saaneet nauttia jo vuosien ajan julkkisnaisten sotkuisista väleistä ja heidän elämäänsä liittyvistä skandaaleista.

Ohjelman kulisseissa on ollut tovi hiljaista, mutta nyt kuohuminen on tapahtunut yllättävän henkilön kohdalla. Kaikkien näyttelijäsuosikki Lisa Rinna saa harvinaislaatuisen ryöpytyksen osakseen. Naista on pidetty aina enemmän rauhallisena sovittelijana kuin riitapukarina, mutta nyt häntä on syytetty kiusaamisesta.

Itseasiassa Lisa Rinna on kertonut, että Kathy Hilton on kutsunut häntä Hollywoodin suurimmaksi kiusaajaksi. Kyse on Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan jaksosta, jossa naisten tulehtuneita välejä selvitetään Andy Cohenin haastateltavana.

Traileri lupaa draamaa siinä mittakaavassa, että katsojat jäävät haukkomaan happea. Lisa Rinna on aiemmin jo irtisanoutunut realitysarjasta ja on vannonut, että ei enää ikinä kommentoi mitään siihen liittyvää.