Odottamaton näky Las Vegasissa – kameli pikaruokalan autokaistalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uhkapelien ja ökyviihteen keskuksessa Las Vegasissa voi todistaa monenlaisia hämmentäviä asioita. Taannoin paikallisen pikaruokalan asiakkaita kohtasi kuitenkin näky, jollaista he tuskin osasivat odottaa edes Vegasissa.

In-N-Out -ravintolan autokaistalle ilmestyi eräänä iltana moottoriajoneuvon sijaan elävä kameli. Eläin ei sentään asioinut pikaruokalassa yksin, vaan mukana oli sen kouluttaja. Yllättävä tilanne ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Pelastettu kameli tunnetaan nimellä Fergie, ja se on alun perin kotoisin Coloradon osavaltiosta. Se asuu nykyään eläinsuojassa Las Vegasissa. ABC7-uutissivuston mukaan ranskanperunat ovat kamelin herkkua, mikä selittää vierailun hampurilaisravintolassa.