Chisun jäähyväiset siirtyivät – kolmen lisäkonsertin joukossa ikärajaton keikka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Chisu ilmoittti aikaisemmin tänä vuonna lopettavansa soolouransa. Tähden oli määrä esiintyä viimeistä kertaa 3. joulukuuta Helsingin tavastialla. Nyt viimeinen esiintyminen on kuitenkin siirtynyt lisäkonserttien myötä.

Kuuden loppuunmyydyn Freeze Chisu -esiintymisen lisäksi Chisu nähdään Tavastialla ylimääräisillä keikoilla 28. marraskuuta, sekä 5. ja 6. joulukuuta. Maanantaina 28. marraskuuta järjestettävä uusi alkuillan keikka on ikärajaton.

Chisun jäähyväiskeikka on siis alkuperäisen 3. joulukuuta sijaan itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Alun perin viimeiseksi esiintymiseksi kaavaillulle 3. joulukuuta järjestettävälle keikalle lipun ostaneilla on lipuvaihto-oikeus uudelle viimeiselle keikalle. Lisäkeikkojen liput ovat jo myynnissä Tiketissä.

 

https://www.instagram.com/p/CjkIQSUMBgI/