Koiranomistaja sairaalaan – chihuahua ripuloi suuhun kesken päiväunien

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Englantilaisen naisen päiväunet keskeytyivät taannoin karulla tavalla hänen lemmikkinsä ansiosta. Nainen joutui sairaalaan chihuahuan ulostettua hänen päälleen. 51-vuotias Amanda Gommo kertoi Coventry Live -lehdelle Belle-koiransa nukkuvan usein hänen vierellään.

Eräänä päivänä nainen heräsi päiväuniltaan tunnettuaan jotain outoa suussaan. Kävi ilmi, että Bellelle oli iskenyt ripuli ja se oli tehnyt tarpeensa omistajan kasvoille. Eläinlääkäri vahvisti chihuahuan kärsineen vatsataudista.

Pian Gommo alkoi kärsimään itsekin samanlaisista oireista. Voimakkaista krampeista kärsinyt nainen joutui sairaalaan tiputukseen nestehukan vuoksi.

– Potilaistiedoissani luki, että kärsin vasataudista jonka aiheutti suuhuni ulostanut koira. Lääkärit eivät olleet nähneet aikaisemmin mitään vastaavaa. Olen juonut sen jälkeen runsaasti virvoitusjuomia, teetä sekä vettä, ja voin onnekseni kertoa sekä minun että Bellen voivan jo paremmin, Gommo kuvaili.