Missikilpailu skandaalin keskiössä – päätettiinkö voittaja etukäteen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss USA 2022 -kilpailua on väitetty epärehelliseksi ja missien mukaan voittaja oli päätetty etukäteen. Asia tuli ilmi, kun kukaan kilpailijoista ei jäänyt onnittelemaan Miss USA 2022 -tittelin voittanutta R’Bonney Gabrielia. Hänen on määrä edustaa Yhdysvaltoja Miss Universe -kilpailussa, joten syytöksiä on ryhdytty tutkimaan kyseisen organisaation toimesta.

– On olemassa järjestelmä, joilla varmistetaan kansallisten kilpailujemme rehellisyys, ja siksi olemme aloittaneet tilanteen aktiivisen selvityksen, Miss Universen organisaatiosta kerrotaan New York Postille.

– Nykyiset syytökset perustuvat mielipiteisiin eivätkä totuuteen. En koskaan haluaisi osallistua väärennettyyn kilpailuun. Tiedän, että kaikki kilpailijat työskentelivät todella kovasti valmistautuakseen, enkä halua näiden väitteiden varjostavan kaikkien tämän vuoden Miss USA -kilpailuun osallistuneiden naisten saavutuksia, voittaja Gabriel sanoi.

Hän on aiemmin voittanut Miss Texas -tittelin. Montanan missi Heather O’Keefe väitti TikTok-videolla, että Gabrielia on suosittu kilpailussa. Hänellä on kertomansa mukaan todisteita asiasta. Gabriel on ensimmäinen filippiiniläistä alkuperää oleva amerikkalainen, joka on voittanut Miss USA ja Miss Texas -tittelit.

@attorney.heather

Replying to @callmejas0 #greenscreen #missusa #missusa2022 #missusadrama #missusascandal #pageant #part2

♬ original sound – Heather

https://www.instagram.com/p/CjOGVUbpOfs/?hl=fi