Äänestys listasi Suomen parhaat kylpylät – ovatko sinulle jo tuttuja?

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ruoka- ja ravintolamedia Toptaste on järjestänyt lukijoilleen äänestyksen, jossa on saanut valita Suomen parasta kylpylää. Voittaja on pääkaupunkiseudulla sijaitseva Flamingo Spa. Kylpylässä kiehtoo monipuolinen lastenosasto ja kokonaan oma puoli aikuisille. Toiseksi sijoittui Holiday Club Caribia ja kolmanneksi julkkisten suosima Järvisydän.

– Flamingo Spa on kylpylä keskellä pääkaupunkiseutua. Flamingo Spa:sta löytyy koko perheen vesipuisto, aikuisten kylpylä hemmotteluhoitoineen, kauneushoitola Flamingo Day Spa sekä lasten sisäleikkipuisto Naurusaari, Toptaste luettelee.

1. Flamingo Spa

2. Holiday Club Caribia

3. Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän

4. Holiday Club Katinkulta

5. Scandic Eden Nokia

6. Naantalin Kylpylä

7. Imatran Kylpylä

8. Holiday Club Saimaa

9. Kylpylä Scandic Aulanko

10. Haikon Kartano