Huutokaupassa myydään erikoista huvilaa – kuin suoraan satukirjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huutokauppapalvelu Huutokaupat.comissa on myynnissä rakennus, joka on kuin suoraan satukirjasta. Sitä myyvät sisarukset, joiden isä rakensi talon itse vuonna 2004. Talossa on paljon persoonallisia muotoja ja kaarevia yksityiskohtia.

– Kohteen myyjän mukaan hänen Kinnulasta kotoisin ollut rakennusurakoitsija-isänsä rakensi huvilan omia eläkepäiviään varten, kertoo Huutokaupat.comin myyntiasiantuntija Sebastian Soirola.

Talossa on 11 neliötä ja neljä huonetta. Lisätilaa tuo tontilla oleva, 70-luvulla niin ikään itse rakennettu 35-neliöinen mökki. Ainutkertaisuutta lisää valaistu pieni majakka. Kohde sijaitsee kauniilla paikalla Jäppäjärven rannalla niemen kärjessä, Kinnulassa. Huutokauppa päättyy marraskuun alussa.