Seiska: Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen samaan aikaan Levillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuntovalmentaja ja entinen ammattijääkiekkoilija Hannu Pikkarainen kertoi hiljattain haaveilevansa muuttamisesta Lappiin. Hän oli kiinnostunut erityisesti Levin seudusta ja nyt näyttääkin siltä, että mies on matkustanut pelipaikoille. Asiasta tekee mielenkiintoiseksi se, että hän on matkustanut Lappiin yhdessä ex-tyttöystävänsä Martina Aitolehden kanssa.

Ex-pariskunta on päivittänyt tunnelmia Leviltä sosiaaliseen mediaan. Heillä on samankaltaisia päivityksiä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, ovatko he siellä suhdemielellä vai pelkästään ystävinä. On myös mahdollista, että he ovat sattumalta matkustaneet Leville samaan aikaan, mutta se lienee epätodennäköistä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska, ja artikkelissa parin uskotaan törmäävän ainakin ladulla toisiinsa, jos ei muuten.

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen tuntuivat sopineen toisilleen erinomaisesti. Valitettavasti suhde päättyi Pikkaraisen oikeudenkäyntiin. Pikkaraisen mukaan Lappiin muuttaminen on ollut pitkään hänen tavoitteenaan, mies ainoastaan odottaa sopivaa ajankohtaa.

– Oon myös miettinyt niin, että onko mulla mitään todella hyvää syytä jäädä Helsinkiin. Syytä, joka estäis mua vaan varaamasta junaliput, poistumasta kohti yhtä haavetta ja huikeaa kokemusta. Vain aika näyttää milloin mun tie vie pohjoiseen, mutta lähes sata varmasti se sinne joskus vie, hän kertoi aiemmin.