Joy Corrigan lomailee Havaijilla – asuvalinta ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja viime aikoina hän on noussut viihdemaailman kärkinimien joukkoon.

Corrigan on nyt suunnannut lekottelemaan lomatunnelmissa Havaijille, ja Tyynenmeren saarella mallikaunotar innostui pukeutumaan upeaan housupukuun, jonka alle hän ei ollut pukenut mitään muuta. Siksi asu tarjosi Joyn seuraajille hieman tavallista enemmän silmänruokaa.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.