Amanda Bynes opiskelee uutta alaa – julkaisi päivityksen kosmetologikoulusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien Hollywood-tähti Amanda Bynes on vapautunut vanhempiensa holhouksesta 35-vuotiaana. Hän joutui mielenterveyshoitoon vuonna 2013 ja tähti pakotettiin sen jälkeen vanhempiensa holhottavaksi. Hän saa nyt päättää omista raha-asioistaan ja tulevaisuudestaan.

Amanda Bynes on näemmä innostunut opiskelemaan uutta alaa. Hän kertoi asiasta perjantaina sosiaalisessa mediassa. Hän on parhaillaan kosmetologiopistossa ja opiskelee manikyyrin ammattia. Hän julkaisi myös lähikuvan akryylikynsistä, jotka oli maalattu mustalla ja hopealla.

Amanda Bynesin syöksykierre alkoi, kun hän oli kirjoitellut erikoisia twiittejä nettiin ja yritti lopulta sytyttää naapurinsa pihatien tuleen. Taustalla oli runsaasti päihteiden käyttöä. Hän joutui tahdonvastaiseen hoitoon. Nyt, yhdeksän vuotta myöhemmin, Bynes päätti anoa holhouksensa päättymistä ja voitti päätäntävaltansa asianajajansa avustuksella. Nainen on kertonut avoimesti lopettavansa näyttelemisen, koska se ei tunnu hauskalta.