Australialaismies väittää olevansa kuningas Charlesin lehtolapsi – haluaa todistaa sen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa syntynyt australialaismies Simon Dorante-Day epäilee olevansa kuninkaallista sukua. Hän uskoo olevansa Britannian kuningas Charles III:n ja tämän puolison salattu lehtolapsi. Dorante-Day uskoo Charlesin ja Camillan saaneen hänet Charlesin ollessa 17-vuotias ja Camillan 18. Miehen mukaan hänet olisi luovutettu adoptoitavaksi ja asia salattu julkisuudelta.

Charles seurusteli Camillan kanssa ennen suhdettaan Diana Spencerin kanssa, ja he menivät myöhemmin naimisiin Dianan kuoleman jälkeen. Dorante-Dayn adoptio-isovanhemmat työskentelivät edesmenneen kuningatar Elisabet II:n hovissa. Miehen mukaan adoptio-isoäiti kertoi useaan otteeseen hänen olevan Charlesin ja Camillan salainen lapsi.

Australialaismies kertoo 7News-sivustolle haluavansa Charlesin ja Camillan tekevän DNA-testin, jolla totuus hänen taustastaan selviäisi. Miehen mukaan hän on myös saanu yhteydenottoja tahoilta, joka haluaisivat ikuistaa hänen tarinansa dokumentiksi.

– Haluan molemmilta DNA-testit asianmukaisin oikeudellisin keinoin. Jos tarinani jakaminen Netflix- tai televisioyleisölle auttaa sen toteutumisessa, olen valmis siihen, Dorante-Day kertoi.