Blac Chyna ahtoi povensa tiukkaan korsettiin – ja ajoi hiuksensa pois

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Blac Chyna on valmis paljastamaan kaiken ja vieläpä rahasta. Hän on viime aikoina esitellyt rintoja ja takapuoltaan Twitterissä mainostaakseen OnlyFans-tiliään. Hänen julkaisemansa markkinointivideo oli niin paljastava, että se tarvitsi erillisen varoituksen.

Nyt Blac on ilmeisesti saanut mallisopimuksen, josta hänelle maksetaan. Hänet nähdään nimittäin poseeramassa tyylikkäissä kuvissa, joissa hän on ahtanut rintansa tiukkaan kortsettiin ja ajellut hiuksensa. Ainakin päivityksen perusteella kyseessä on maksettu mainos.

Blac Chyna ei saanut haluamiaan vahingonkorvauksia Kardashianin perhettä vastaan ​​käydyssä kunnianloukkausjutussa. Hänellä on 9-vuotias poika nimeltään King entisen poikaystävänsä Tygan kanssa ja 5-vuotias tytär nimeltään Dreamin Rob Kardashianin kanssa.