Grace Boor nousi altaasta – povi pysyi hädin tuskin aisoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median uusi tähti Grace Boor on yksi aikakautemme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Nyt kurvikas kaunotar on kuvattu nousemassa uima-altaasta asianmukaisessa asussa, joka hädin tuskin kykeni pitämään kurvittaren poven aisoissa. Video huomattiin ymmärrettävästi laajasti ympäri maailmaa.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.