Rinnat ovat liikaa Instagramille – Milanda Mooren tili jäädytty jo useasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä vallitsee epäsopusuhtainen käytäntö sisällön rajoittamisen suhteen. Seksikäs nainen saa julkaista enemmän paljastelevia kuvia kuin vaikkapa ylipainoinen malli. Sensuuria harjoitetaan lähinnä moderaattorien mielipiteiden perusteella. Myös vaikutusvaltaiset henkilöt voivat estää joidekin tietojen julkaisemista.

Milanda Moore on sinnikäs Instagram-malli, sillä hän ei anna Metan sääntöjen hillitä hänen paljasteluaan. Nainen on tunnettu erityisesti muhkeasta povestaan, joka pysyy hädin tuskin piilossa pikkuruisten vaatekertojen alla. Milanda Moore on ukrainailainen herkkupeppu, jolla on yli 850.000 seuraajaa Instagramissa.

Hän on vasta parikymppinen ja kertomansa mukaan täysin luomu. Tämä tarkoittaa, että hänen sulomuotojaan ei ole pumpattu tai leikelty keinotekoisesti. Yhä useampi mies on sanonut suoraan, että plastiikkakirurgiset mallit ovat menettäneet hohtonsa – nyt fanitetaan luonnostaan kauniita ja upealla persoonalla varustettuja naisia.