Super Mario -hahmon takapuolesta kohu – fanit vaativat suuremmaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuin pelihahmo Super Mario saa oman animaatioseikkailunsa. The Super Mario Bros. Movie on tietokoneanimaation voimin toteutettu elokuva, jonka ovat tuottaneet Nintendo, animaationyhtiö Illumination ja Universal Pictures. Elokuva saa ensi-iltansa keväällä 2023.

Nyt fanit ovat tyrmistyneet Nintendo-hahmon ulkonäöstä. Mario on muuten tutun näköinen putkimiehen haalareissaan, mutta siltä puuttuu takapuoli. Netissä on aloitettu kampanjoimaan Marion pyllyn puolesta.

Marion takapuolesta, tai oikeastaan sen puuttumisesta, keskustellaan Redditissä nyt ennätyksellisen paljon. Nähtäväksi jää, ehditäänkö animaatiohahmolle enää tässä vaiheessa saamaan pepunkohotusta. Elokuvan traileri julkaistiin vastikään, mutta ensi-iltaan on vielä aikaa.