Anastasia Karanikolaoun asu ei povea piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somekaunotar Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Nyt Stassie on poseerannut sosiaalisessa mediassa näyttävästi alusasussa, jonka materiaali oli lähes kokonaan läpinäkyvää. Koska asun alla ei ollut mitään, paljasti asuvalinta hänen rintansa melkoisella tarkkuudella. Tällaista asua harvoin näkee someposeerauksissa.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.