Drake sai naurettavan pienen esiintymispalkkion Ice Cuben lämppäämisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uraansa aloittelevien artistien esiintymispalkkiot eivät yleensä ole päätä huimaavia. Esimerkiksi nykyään maailman suurimpiin hiphop-tähtiin kuuluva Drake joutui tyytymään uransa alkuvaiheessa melko pieniin hyvityksiin.

Drake esiintyi vuonna 2006 hiphop-legenda Ice Cuben Kanadan Toronttossa järjestetyn konsertin lämmittelijänä. Tähden on pittkään huhuttu saaneen pestistä melko pienen palkkion. Nyt Drake on vahvistanut asian Instagram-tarinoissaan, paljastaen saaneensa 100 dollarin eli noin 100 euron palkkion.

– Tämä on kaikille, jotka saavat tällä hetkellä 100 dollaria yhdestä keikasta… Puskekaa vain eteenpäin, Drake kirjoitti.

Drake tienaa nykyään esiintymisillään moninkertaisia summia. Nelinkertaisen Grammy-voittajan nettovarallisuus on Celebrity Net Worth -sivuston mukaan noin 250 miljoonaa dollaria.