Maailman niukimmat biksut? Grace Boorin asu ei peittänyt juuri mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Grace Boor on yksi aikakautemme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Nyt Boor on poseerannut rantavedessä Caymansaarilla äärimmäisen niukoissa vaaleansinisissä biksuissa, jotka eivät peittäneet juuri mitään. Vain intiimeimmät paikat pysyivät piilossa ja nekin vain hädin tuskin. Gracelle tilanne ei toki ole mitään uutta, vaan hänen suuren suosionsa perusta.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.