StaraTV: Esittelyssä Tallinnan keksintötehdas Proto – koko perheen elämyskeidas

Digi Matkailu StaraTV · Stara.fi

Tallinna on valtaosalle suomalaisista tuttu kohde, mutta Stara kävi tutustumassa elämyksiin, jotka eivät vielä ole kovin monelle tuttuja. Nyt niistä on esittelyssä keksintötehdas Proto, joka on rakennettu syksyllä 2019 yli sata vuotta sitten rakennetulle sukellusveneiden telakalle. Keksintötehdas on keskittynyt esittelemään erityisesti virtuaalitodellisuutta. Katso video Protosta tästä alta.

Keksintötehdas Protossa lapset ja aikuiset pääsevät tutustumaan miten virtuaalitodellisuuden avulla voidaan muun muassa päästä sukeltamaan merten syvyyksiin tai lentää taivaalla erilaisilla lentolaitteilla. Tai miten sähköä ja ilmanpainetta tuottamalla voiaan saada aikaan monenlaisia ilmiöitä. Tässä kohteessa taatusti opitaan uutta koko perheen voimin.

Keksintötehdas Proto, Tallinna. Kuva: Stara
Keksintötehdas Proto, Tallinna. Kuva: Stara
Keksintötehdas Proto, Tallinna. Kuva: Stara
Keksintötehdas Proto, Tallinna. Kuva: Stara
Keksintötehdas Proto, Tallinna. Kuva: Stara