Syysloma eikä mitään tekemistä? Masturdating on edelleen suosittua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia voi parantaa muun muassa masturdatingin, eli omatoimideittailun avulla. Ideana on, että ihminen lähtee itsensä kanssa treffeille – yksin. Itsenäiset treffit ovat tavallaan hemmottelua, jolloin saa syödä rauhassa lempiherkkujaan ja käydä elokuvissa.

Syksy on mitä mainiointa aikaa itsestään huolehtimiseen. Listasimme nyt parhaat vinkit itsensä treffailuun. Mene drinkille. Nauti lasillinen lempisamppanjaa, kuppi erikoiskahvia tai tuoreista hedelmistä valmistettu drinkki. Kuuntele paikan puheensorinaa, musiikkia ja lue kirjaa. Sen jälkeen voit suunnata levykauppaan, taidenäyttelyyn tai ostamaan uutta päähinettä. Kävele ja nauti ympäristöstä, katsele rakennuksia, luontoa ja ihmisiä.

Hengitä syvään. Kokeile jotain uutta, kuten tanssituntia, kokkausurssia, uutta kieltä, taidetta tai opettele soittamaan kitaraa. Hemmottele itseäsi. Mene hierontaan, manikyyriin, kylpylään tai varaa laskuvarjohyppy. Olet sen arvoinen. Pääasia on, että keskityt täysin itseesi ja omaan hyvinvointiinsi.