Jessica Alvesin povi pursui iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisena nykyisin elävä Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää Britannian pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Taannoin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset.

Lukemattomissa kauneusleikkauksissa operoitu Jessica on nyt poseerannut tyylikkäässä hopeanhohtoisessa iltapuvussa parvekkeella, jossa hänen jättimäinen keinotekoinen povensa näytti pullahtavan hetkellä millä hyvänsä hänen asustaan.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.