Lentokoneessa kiemurrellut käärme aiheutti paniikin lentoasemalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käärmeet ja lentokoneet eivät ole hyvä yhdistelmä, kuten Samuel L. Jacksonin tähdittämä Snakes on a Plane -elokuva opetti. Matkustajakoneessa kiemurrellut matelija aiheutti taannoin odottamattoman tilanteen Yhdysvaltojen New Jerseyssä.

United Airlinesin matkustaja huomasi 17. lokakuuta käärmeen lattialla lentokoneen jo laskeuduttua Newarkin kansainväliselle lentoasemalle. Business-luokan makustajien kerrotaan alkaneen huutamaan kauhusta ja nostelemaan jalkojaan ylös. Henkilökunta ilmoitti löydöksestä viranomaisille.

CNN-uutissivuston mukaan käärme poistettiin lentokoneesta lopulta viranomaisten toimesta. Matelija osoittautui ihmisille harmittomaksi sukkanauhakäärmeeksi. Se vapautettiin luontoon lentoaseman läheisyydessä.