Grace Boorin kurvit haastavat jopa Demi Rosen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tuore tähti Grace Boor on yksi aikakautemme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Viime aikoina Boor on tarjonnut sosiaalisen median seuraajilleen runsaasti näyttävää materiaalia, ja kurveillaan hän on vahva haastaja jopa alan pioneeri Demi Roselle. Aika näyttää kumman tähti pysyy pidempään glamour-mallien taivaalla.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.