Tampereen uusi keikkapaikka Tavara-asema avataan tammikuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereelle saadaan ensi vuoden alussa uusi konsertti- ja tapahtumapaikka. Tampereen rautattieaseman kupeessa sijaitseva Tavara-asema avaa ovensa tammikuussa. Keväälle on jo tiedossa 15 tapahtumaa.

Yli tuhannen hengen Tavara-asema liittyy osaksi Tampereen Kulttuurikamari Oy:n hallinnoimaa kokonaisuutta, johon kuuluvat myös Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi. Kevään keikkakataus juuri remontoidussa tapahtumatalossa käynnistyy 13. tammikuuta Saimaa-yhtyeen esiintymisellä.

Alkuvuodesta Tavara-aseman lavalla esiintyvät muun muassa Arttu Wiskari, Olavi Uusivirta, Ismo Alanko, Yona, Maustetytöt ja Ruotsalainen Dungen. Luvassa ovat myös esimerkiksi Stranger Things -teemabileet ja K40-disko. Kevään julkistetut tapahtumat ovat nähtävissä Tavara-aseman Facebook-sivulla.

– Tampereesta on kehittynyt vahva tapahtumakeskus, jota Tavara-asema luontevasti täydentää. Upea, yli tuhannen hengen konsertti- ja tapahtumasali muuntautuu keikkapaikasta yritystapahtumiin, messuihin ja kulttuurifestivaalien areenaksi, Tampereen Kulttuurikamari Oy:n kehitysjohtaja Tero Viikari kertoo tiedotteessa.