Ravintola antoi James Cordenille porttikiellon: ”Epäkunnioittavin asiakas ikinä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ravintoloitsija Keith McNally omistaa ikonisen Balthazarin ravintolan New Yorkissa. Mies ei pelkää antaa porttikieltoja huonosti käyttäytyville asiakkaille. Moni julkisuuden henkilö on päässyt kiellettyjen asiakkaiden listalle epäkunnioittavalla käytöksellään ja viimeisin nimi on koomikko James Corden.

James oli myös käyttäytynyt huonosti McNallyn omistamassa, entisessä ravintolassaan Café Luxembourgissa, joten kyse ei ole yksittäistapauksesta. Tarjoilijat ovat valittaneet miehen käytöksestä useaan otteeseen.

– James Corden on valtavan lahjakas koomikko, mutta pieni kretiini mies. Hän on myös Balthazarin eniten henkilökuntaa loukkaavin asiakas sen jälkeen, kun ravintola avattiin 25 vuotta sitten, 71-vuotias McNally kertoo.

James Corden kritisoi henkilökuntaa sen jälkeen, kun hänen vaimonsa munia ei valmistettu täydellisesti hänen makuunsa brunssin aikana. Hän tilasi munankeltuaisesta valmistetun munakkaan, jossa oli gruyere-juustoa ja salaattia. Muutama minuutti ruoan saamisen jälkeen James huikkasi heidän tarjoilijalleen ja kertoi, että munankeltuaiseen oli sekoitettu hieman munanvalkuaista.

Annos valmistettiin uudelleen, mutta valitettavasti se lähetettiin pöytään kotiperunoiden kanssa salaatin sijaan.

– Silloin James Corden alkoi huutaa kuin hullu tarjoilijalle: ”Miksi et tee työtäsi! Olet väärässä ammatissa! Ehkä minun pitäisi mennä keittiöön ja paistaa munakas itse!

Keith sanoi, että tarjoilija oli erittäin pahoillaan ja järjesti ilmaisen samppanjan Jamesille ja hänen vaimolleen Julia Careylle. James oli kuitenkin henkilökunnan mukaan ilkeä loppubrunssin ajan.

– Heidän työnsä ovat jo tarpeeksi vaikeaa. Heidän ei pitäisi joutua kestämään tällaista henkistä väkivaltaa keneltäkään, etenkään rikkailta ja kuuluisilta.

Vimeisimmän tiedon mukaan James Corden pyysi julkisesti anteeksi. McNally perui porttikiellon, Page Six uutisoi.