Amazonin Prime Videoon tulossa suomalaista sisältöä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelun pohjoismainen sisältö on kasvamassa yhtiön yhteistyösopimuksen myötä. Prime Video kuvailee elokuvasopimusta yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista Pohjoismaissa.

Sopimuksen myötä Prime Videossa tullaan näkemään uusia suomenkielisiä tuotantoja. Niihin lukeutuvat Antti Reinin juontama suomalaisversio The Bridge -selviytymissarjasta, Saara Aallon juontama Saara Aalto pränkkää Suomea, Henny Harjusolan juontama Lemmenlöylyt ja Jukka Hildénin juontama sometähtiä kilpailuttava Good Luck Guys.

– Pyrimme tarjoamaan Prime Video -asiakkaille laajan ja kattavan valikoiman kansainvälistä sisältöä Amazon Original -sarjoista ja -elokuvista aina uusimpiin elokuvajulkaisuihin, ja nyt myös paikallisesti tuotettua ja hankittua sisältöä, mikä on osoitus investoinneistamme Suomeen, Prime Videon Head of UK and Nordics content Martina Backlund tiedotteessa.

Prime Videossa tullaan näkemään satoja kansainvälisiä ja pohjoismaisia elokuvia syksystä 2023 lähtien. Niihin lukeutuvat esimerkiksi tulevat John Wick: Chapter 4, The Hunger Games -esiosa Ballad of Songbirds and Snakes ja Steven Spielbergin The Fabelmans.