Nainen ennustaa parsasta: ”Prinssi William kuninkaaksi ensi vuonna”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Jemima Packington oli valmistautunut Hänen Majesteettinsa poismenoon. Nainen ennustaa parsojen avulla ja hänen kasviksensa näyttivät aiemmin rikkinäisen kruunun. Hän tiesi, että kuningatar Elisabet nukkuu pois.

Kuningattaren poismeno ei ole ainoa ennustus, jonka Packington on povannut tapahtuvaksi. Hän väittää myös ennakoineensa Brexitin, kuningattaren miehen prinssi Philipin kuoleman, Theresa Mayn syrjäyttämisen pääministerin tehtävästä sekä Harryn ja Meghanin vetäytymisen kuninkaallisesta perheestä.

Nyt hän tekee lisää mielenkiintoisia ennusteita, jonka mukaan kuningas Charles III ottaa askeleen taaksepäin. Hän uskoo, että prinsessa Annesta tulee Edinburghin herttuatar ja kuningas Charles ottaa askeleen taaksepäin ikänsä vuoksi. Olettamuksen mukaan hän tekee prinssi Williamista hallitsijan seuraavan vuoden aikana, Metro uutisoi.