Hurja vaaratilanne videolle – kengurut hyppivät keskellä MotoGP-kilpailua

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moottoripyöräilyn Australian Grand Prixiin valmistautuminen sai yllättäviä käänteitä Phillip-saarella. Saaren villi luonto aiheutti ajoradalla useita läheltä piti -tilanteita. Vakavilta onnettomuuksilta kuitenkin vältyttiin.

Harjoitusajoissa kuvatulla videolla nähdään hurja tilanne, jossa kenguruiden sukuun kuuluva vallabi ohittaa vain täpärästi motoristin. Toisella viraalina levnneellä videolla radalle eksynyt vallabi nähdään loikkimassa asfaltilla kilpailijoiden lähestyessä sitä.

Kohtaamiset villin luonnon kanssa eivät ole harvinaisia Phillip-saaren ajoradalla. Kengurueläinten lisäksi odottamattomia tilanteita moottoripyöräilijöille ovat aiheuttaneet esimerkiksi heitä kohti lentäneet linnut.