Lähipiiri paljastaa: Kanye West vararikon partaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ajat ovat kovia kaikille, mutta joillekin nykymaailma näyttää enemmän epäonnea ja vastoinkäymisiä. Räppäri Kanye West on yksi heistä, joiden elämä on syöksynyt alamäkeä viime vuosien aikana. Nyt entisen miljardöörin kerrotaan olevan viittä vaille vararikossa.

Kanye Westin on kerrottu olevan ainoastaan kuukausien päässä taloudellisesta katastrofista. Page Sixin mukaan 45-vuotias räppäri voi joutua puille paljaille, jos hän ei pysty keksimään uutta tapaa estää brändejä katkaisemasta liikesuhteita hänen kanssaan. Yritykset ovat lopettaneet hänen kanssaan yhteistyön Westin provokatiivisten lausuntojen jälkeen.

Vaikka Kim Kardashianin ex-puolisolla ja heidän neljän lapsen isällä on pankissa yli 100 miljoonaa dollaria, se voi hänen elämäntapansa vuoksi kulua loppuun muutamassa kuukaudessa. Lisäksi konserttiaareenat ovat ryhtyneet perumaan hänen keikkojaan. Kerroimme äsken urheiluyhtiö Adidaksen sanoneen irti yhteistyösopimuksen Kanye Westin brändin kanssa.