Kortiton autoilija kärähti ratista Nakkilassa – puhalsi 3,1 promillea

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Rattijuopumuksen raja on 0,5 promillea ja törkeän rattijuopumuksen puolestaan 1,2 promillea. Lauantaina 29. lokakuuta poliisi pyäsytti Nakkilassa autoilijan, jonka puhaltama lukema ylitti rajan rajusti.

Lounais-Suomen poliisi oli pitämässä Nakkilan Siltatiellä puhallusratsiaa lauantai-iltana. Noin kello 21:30 poliisi puhallutti miehen, jonka lukema nousi jopa 3,1 promilleen. Kaiken lisäksi mies ajeli ilman korttia.

Tilannetta ei helpottanut se, että auton kyydissä oli puhallutushetkellä miehen lisäksi kaksi matkustajaa. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lounais-Suomen poliisilla oli liikenteessä muutenkin kiireinen viikonloppu. Niin ikään Nakkilassa kiinni jäi muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäilty kuljettaja. Hän kaahasi partiota vastaan 204 kilometrin tuntivauhdilla.