Matkustajakone lensi rajun myskyn läpi – tällaista tuhoa lentokone kärsi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Chilen Santiagosta Paraguayn Asuncioniin matkalla olleessa Latam Airlinesin koneessa koettiin 26. lokakuuta kauhunhetkiä. Matkustajakone vaurioittui rajun myrskyn keskellä lentämisen seurauksena.

Kone jouduttiin ohjaamaan jo kerran matkan aikana Brasiliassa sijaitsevalle lentokentälle huonon sään vuoksi. Matka jatkui sääolosuhteiden parannuttua. Määränpäässä Asuncionissa riehui kuitenkin jälleen myrsky, minkä seurauksena kone joutui tekemään hätälaskun.

Myrskyn keskellä lentäneen koneen sisällä kuvatut videot levisivät myöhemmin viraalina. Koneen ulkopuolelta laskeutumisen jälkeen otetut kuva puolestaan paljastivat sen nokan vaurioittuneen pahasti myrskyssä. BBC-uutissivuston mukaan viranomaiset ovat sittemmin aloittaneet tapausta koskevat tutkimukset.