Tallia Storm täytti 24 vuotta – kaula-aukko bilekuvien pääroolissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Sunnuntaina 24 vuotta täyttänyt Tallia juhli synttäreitään viikonloppuna näyttävästi ja poseerasi juhlan kunniaksi melko niukassa hopeanhohtoisessa pikkumekossa. Storm julkaisi juhlistaan joukon näyttäviä poseerauksia sosiaalisen median seuraajilleen.

Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.