Maailman ympäri 24 päivässä – lentoyhtiöltä huippukallis uutuus

Matkailu · Terhi Piiroinen

Four Seasons -ketju tunnetaan lähinnä luksushotelleistaan, mutta nyt yhtiö on laajentanut liiketoimintaansa myös ilmailun pariin. Nyt 48 onnekasta voi päästä elämänsä matkalle. Timeless Encounters -niminen matkapaketti vie turistit ympäri maailmaa 24 päivässä.

Reissu on jo täynnä, mutta varasijalle voi edelleen ilmottautua. Matka alkaa Havaijilta ja päättyy Englantiin. Lento pysähtyy upeissa kaupungeissa ja syrjäisissä kohteissa, ja ideana on, että suihkukone kulkee maapallon ympäri. Turisti pääsee snorklaamaan pitkin Bora Boran riuttoja ja atolleja. Hän pääsee näkemään Sydneyn majesteettisen oopperatalon ja sen jälkeen matkustaa Balille, Indonesiaan. Sen jälkeen kone vie Thaimaahan, Taj Mahaliin ja Dubaihin.

Matka päättyy Eurooppaan. Vaihtoehtona on myös toinen maailmanympärysmatka nimeltään International Intrigue. Matka alkaa Seattlesta ja suuntaa sitten Kiotoon Japaniin ja Hoi Aniin Vietnamiin. Matkustaja pääsee lepäämään Malediiveilla. Sen jälkeen saa kokea reissun Serengettiin ja Marrakeshiin. Matka jatkuu Budapestiin ja Pietariin, Venäjälle ennen kuin päättyy Pariisiin.