Valtavat hopeapallot pääsivät irralleen Lontoossa – hurja näky videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoossa todistettiin tiistaina 1. marraskuuta hurjaa näkyä. Joulukuusen koristeita muistuttavat valtavat hopeanväriset pallot vyöryivät Tottenhamin katuja pitkin, aiheuttaen hämminkiä liikenteessä.

Erikoinen näky ikuistui viraalina verkossa levinneiksi videoiksi. Niissä metalliselta näyttävät pallot liikkuvat itsekseen asfaltilla jalankulkijoiden ihmetellessä vierestä. Autoilijat joutuivat väistelemään liikenteen seassa liikkuneita palloja.

Hopean väriset pallot olivat osa taiteilija Tom Shannonin luomaa installaatiota, jonka oli tilannut elektronisen musiikin duo Mount Kimbie. Ne irtosivat voimakkaan tuulen vuoksi. Sky News -uutissivuston mukaan välikohtauksessa ei syntynytt henkilövahinkoja.