UFO-harrastajat pettyivät – valoilmiölle löytyi selitys urheilusta

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yötaivaalla nähdään aika ajoin erikoisiakin ilmiöitä. Joissain tapauksissa selityksen löytyminen voi osoittautua haastavaksi. Toisinaan aiheuttaja paljastuu yllättävänkin arkipäiväiseksi.

Yhdyvaltojen Kaliforniassa ihmeteltiin halloween-yönä taivaalla näkynyttä tunnistamatonta kohdetta. Sacramenton yllä hohti arvoituksellinen violetti valo. Sosiaalisessa mediassa ehdittiin jo spekuloida, olisiko asialla kenties avaruusalus.

Ufo-harrastajat joutuivat lopulta pettymään, toisin kuin NBA-joukkue Sacramento Kingsin fanit aiemmin. Ilmiön aiheutti nimittäin koripalloseuran Victory Bean eli voitonvalo, jolla juhlistettiin Charlotte Hornetsin päihittämistä. Ottelu pelattiin Charlottessa, mutta voitonvalo hohti joukkueen kotikaupungissa.