Mies katosi marjametsään Sievissä – poliisipartio teki upeaa työtä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisilaitokselle tuli ilmoitus kadonneesta henkilöstä Sievissä torstaina iltapäivästä. lmoituksen mukaan iäkkäämpi mies oli lähtenyt marjastamaan ja kalastamaan kello 11 aikoihin. Hän ei kuitenkaan tullut ajoissa takaisin.

Kadonneen auto oli löytynyt läheisten toimesta metsätien päästä ja kadoksissa olleen henkilön ääni oli kuulunut kauempaa. Kadonnutta miestä ei löydetty, joten asiasta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen. Tarina päättyi kuitenkin onnellisesti.

– Paikalle saapunut Ylivieskan poliisipartio löysi etsittävän jonkin ajan kuluttua noin kilometrin päästä kadonneen autosta. Paikalle saapui poliisin pyynnöstä myös pelastuslaitoksen yksikkö. Ensihoitajat kuljettivat väsyneen miehen lääkärin tarkastettavaksi, Oulun poliisista kerrotaan.