Aaron Carter löydettiin kuolleena kotoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajana tunnetuksi tullut Aaron Carter on kuollut 34-vuotiaana. Hänet löydettiin eilen lauantaina menehtyneenä Kaliforniassa sijaitsevan kotinsa kylpyammeesta, kun kiinteistön hoitaja meni sisään asuntoon. Carter oli tämänhetkisten tietojen mukaan hukkunut ammeeseen. Poliisin mukaan ainakaan vielä tässä vaiheessa mikään ei viittaa rikokseen.

Poptähden puoliso Melanie Martin vahvisti poptähden kuoleman medialle ja toivoo kaikkien kunnioittavan perheen yksityisyyttä. Carterilla ja Martinilla on Prince-poika, jota Melanie joutuu nyt kasvattamaan ilman isää.

Aaron Carter kärsi viime vuosina vakavista päihdeongelmista ja oli useasti myös vieroitushoidoissa. Taannoin hän julkaisi live-videon Instagramiin tavoittaakseen faninsa. Yhtäkkiä näyttö pimeni ja taustalta kuului suihkutuksen ääntä sekä hengittämistä. Fanit huolestuivat ja soittivat hätäkeskukseen. Pelastusviranomaiset löysivät lopulta poptähden nukkumasta.

– Olen kyllästynyt ihmisiin, jotka ovat jatkuvasti perässäni, joten trollasin kaikkia, Aaron totesi ja kertoi, että hän on ollut raittiina viisi vuotta, mutta on parhaillaan avohoidossa Lionrock Recovery -kuntoutuskeskuksessa.